• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

solo64

Nowy
Punktów
0
witam serdecznie wszystkich!!!!:)
Automatyczne połączenie postów:

czy mogę liczyć na waszą pomoc? jestem od wczoraj właścicielem HONDY JAZZ i potrzebuje kod do radia
nr. seryjny to: 27000185 vin: JHMGE67409S200205 . Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI!

Ostatnia edycja:

MarcinekHE

Początkujący
Punktów
0
Witam. Przybyłem tu by uzyskać kilka informacji związanych z elektryką w moim samochodzie

Gagarin

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich
Przychodzę tu podzielic sie i zaczerpnąć wiedzy od innych;)

Beret.995

Nowy
Punktów
0
Witam! :D
Z zamiłowania i ciekawości oraz iż posiadam wiedzę w temacie mechaniki, pomagam innym w rozwiązywaniu ich uporczywych problemów oraz zajmuję się drobnymi naprawami w wolnym czasie.
Na forum trafiłem dzięki znajomemu.
Pozdrawiam wszystkich.:)

janszyma

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Jestem domowym mechanikiem, ale z teoretyczną wiedzą i praktyką w autach amerykańskich.

Shorter17

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, nie jestem mechanikiem ponieważ nie ukończyłem szkoły zawodowej ale to długi temat..
Jako pasjonat samochodów i wszelkiego rodzaju mechaniki zarejestrowałem się na forum celem uzupełnienia swojej wiedzy na różne tematy związane z mechaniką pojazdową. Zajmuję się głównie samochodami z lat 80 i 90 ponieważ najbardziej lubię czystą mechanikę bez zbędnej elektroniki.

Marek Panic

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Pszczyna
panic.com.pl
Witam wszyskich
Warsztat prowadzę od 1994 roku a na forum trafiłem przez przypadek szukając nowego programu do prowadzenia warsztatu.

Do góry Bottom