• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Arabella

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:

Witam wszystkich
Mam pytanie, jak mogę rozkodować radio w moim VW Beetle, kod zagubiony

Kamilko

Nowy
Punktów
0
Miasto
Jawor
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich ,bardzo mi miło że dołączyłem do grupy ,jestem kierowcą

sokol1990

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich!
Na forum trafiłem przy okazji wyszukiwania innych tematów a jest bardzo pomocne wiec postanowiłem się zarejestrować.
mam nadzieje ze uda sie komuś pomoc

slawomich

Nowy
Punktów
0

Witam!
Dobry wieczór,
bardzo serdecznie witam wszystkich użytkowników forum.
Dołączyłem dosłownie kilka minut temu. Szperałem po internecie, bo szukam pomocy w uzyskaniu kodu do radia w moim Jeepie Patriocie z 2008 roku.
Mój Jeep "to już staruszek" a ja jestem jeszcze starszy bo już na emeryturze i teraz mam czas na grzebanie przy samochodzie.

Serdecznie pozdrawiam !!!!

slawomich

Zenon1

Początkujący
Punktów
0
Witam. Zenek melduje się na pokładzie. Podobnie jak kolega wcześniej szukałem kodu do Patriota, a znalazłem takie super forum.
Pozdrawiam wszystkich !!!

AgaG

Nowy
Punktów
0
Witam :) forum znalazlam bo potrzebuje pomocy :) mam nadzieje że uda mi sie znaleść odpowiedź :) pozdrawiam

1Z LPG

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich, którym płynie olej syntetyczny zamiast krwi.

Do góry Bottom