• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

darekde

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie,

Znalazłem to forum w momencie poszukiwania sposoby odblokowania radia w Oplu Vivaro. Pozdrawiam wszystkich

Fabbro

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam,wszystkich mechanika głównie swoich samochodów, osobowych i ciężarowych, i czasami sporo pytań do fachowców

maciex66

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich na forum. Wkrótce będę potrzebował profesjonalnej pomocy. Myślę, że ją tutaj uzyskam.

tom27

Nowy
Punktów
0
Witam. Mam problem, mazda 6 1.8 2003 benzyna+gaz, wczoraj zrobiłem plukanke zalałem nowy olej k2 10w40, po przejechaniu 6 km zaczął z tłumika lecieć biały, niebieski dym, zobaczyłem, że jest nadmiar, dzisiaj chciałem spuścić odkrecilem korek spustowy i wyleciało tylko 100 ml, a bagnet pokazuje max oleju, proszę o podpowiedź co mogło się stać

Syla77

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich."Jak trwoga to do Boga" i tak tu trafiłem.Lubię ten sport więc jestem.:cool:

Witam!

Punktów
0
Miasto
Stargard
Witam. Szukałem cokolwiek w necie na temat spawarki BOXER 400 i tu znalazłem forum. W grupie raźniej a i ktoś bardziej doświadczony będzie mógł parę porad podrzucić na temat ustawień tej spawarki. Więc niecierpliwie czekam na info. spawam raczej chałupniczo na potrzeby własne ale chciałbym robić to dobrze. Pozdrawiam Wszystkich.

_Jacek_

Początkujący
Punktów
0
Dzień dobry,

Właśnie remontuje Jeepa Wranglera po dewastacji. Czytam te Forum i znajduję dużo cennych informacji.
Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów.

Myszaty

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich na forum
Automatyczne połączenie postów:

Witam. Posiadam opla frontera 3,2 benzyna z gazem. Mam problem bo przepala się bezpiecznik pompy paliwa. Na gazie pali i jeździ. Co może być powodem?

Do góry Bottom