PiotrAndrzejCh
Nowy
- Punktów
- 0
Cześć. Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Witam serdecznie.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Jestem fanem 4 kółek, z wykształcenia mechanik, lubię majsyerkować.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam jestem MechanikiemRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

) Zawsze się kupi jakieś auto od czasy do czasy oby odpalało i dalej już się będzie myślało co dalej
A pomyśleć że z 10lat temu były tylko 2 zawody w których bym się nie widział MECHANIK i nauczyciel.
Witam wszystkich serdecznie mam na imie Grzegorz potrzebuje książki obsługi do forda conektaRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!