• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

VesperTST

Nowy
Punktów
0
Miasto
Starachowice/ Tromsø
Witam szanowne grono.
Trafiłem tu przez artykuł w prasie. A zarejestrowałem się ponieważ zamierzam wrócić do kraju i kontynuować pracę w zawodzie (takie rozeznanie w rynku pracy), ale nowa wiedza jest bezcenna ta że szkoleń ok ale ważniejsza wiedzą z praktyki.
Pozdrawiam!

Yogi 123

Nowy
Punktów
0
Witam jestem tu nowy i potrzebuje pomocy w audi a5 2. 0 tfsi szarpie z dolnych obrotów

Załączniki

• IMG_20221008_163110.jpg
    IMG_20221008_163110.jpg
    4,5 MB · Wyświetleń: 2

katmagan

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Jestem fanem 4 kółek, z wykształcenia mechanik, lubię majsyerkować.

guziec69

Początkujący
Punktów
0
Witam, nazywam się Dominik w zawodzie Mechanik samochodowy pracuje od ponad 10 lat, od roku prowadzę własną działalność. Pozdrawiam !

kobylek

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich.
Od zawsze jakoś jestem przy autach chociaż zawsze chciałem być informatykiem ale wyszło jak wyszło. Miałem komis samochodowy który zbankrutował. Obecnie jeżdżę na busach i dla szefa jestem mistrzem druciarstwa:)) Zawsze się kupi jakieś auto od czasy do czasy oby odpalało i dalej już się będzie myślało co dalej ;) A pomyśleć że z 10lat temu były tylko 2 zawody w których bym się nie widział MECHANIK i nauczyciel.

Piorrek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdansk
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie mam na imie Grzegorz potrzebuje książki obsługi do forda conekta

Do góry Bottom