• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

gdorotka

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich Forumowiczów! Pozdrawiam

Wieri

Nowy
Punktów
0

Witam!
Siema wszystkim jestem tutaj po przez znajomych
Automatyczne połączenie postów:

Numer seryjny - M043068 chodzi mi o kod do tego numeru seryjnego

polmech

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie. Zajmuję się dignostyką VAG i naprawami mechanicznymi auta.

Jacek 73

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam serdecznie wszystkich ✌️

Witam serdecznie wszystkich
Potrzebuję-bedę wdzięczny za pomoc - kod do radia w Honda Accord 2008
Numer radia wygenerowany przez wciśnięcie 1-6 to S/N 10000496

JacekRE99

Początkujący
Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie.

Jestem użytkownikiem Renault Grand Espace 3 i zaczynam swoją przygodę z DDT2000. W związku z czym mam problem bo po zainstalowaniu na systemie Windows 10 i odpaleniu pokazał mi się czerwony ekran z napisem: "Error, Source: DiagSession - ComPort, Error 1009, Unable to open comunication port" dodaję że program ściągnąłem ze strony http://loganowe.blogspot.com/2017_06_17_archive.html ,którą to stronę polecił mi sprzedawca interfejsu na Allegro. W związku z czym proszę o pomoc kolegów z dolnośląskiego bo za bardzo nie znam się w programach, będę bardzo wdzięczny.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom