Jak wstawić postRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich serdecznie na imię mam Tomasz jestem mechanikiem samochodowym,pozdrawiam wszystkich,liczę na uczciwa wymianę doświadczeń i porad,czym sam również służęRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam iRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkich serdecznie Thekrym1 - BMiVRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Jestem właściwie doradcą serwisowym i magazynierem. Przy okazji stałem się samoukiem. Współpracuję z dużym warsztatem (gdzie pracuję), mechanikami oraz mam swój własny garaż z kanałem, który zamieniłem w nieduży warsztat. Pracuję przy swoich samochodach oraz rodziny i znajomych. Posiadam trochę sprzętu oraz wiedzy, którą ciągle uzupełniam. Doświadczenie rośnie więc postanowiłem dołączyć do forum.