grzesiek9298
Nowy
Witam wszystkich
Witam również serdecznie,forum mi polecił kolega.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich użytkowników forum . Od 13 lat zajmuję się elektroniką samochodową .Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam Cię kupilem audi a6c4 z radiem Blaupunkt Werke GMBH O numerze AUZ1Z4T6411638 JEST tam naklejka 4 cyfrowa 0498 ,ale niewiem czy to kod odblokowujacy te radio ,a niechce wbijac błednego,prisze o pomoc.Witam wszystkich użytkowników forum . Od 13 lat zajmuję się elektroniką samochodową .
Witaj normalnie kod nigdy nie jest podany na radiu. Chyba że ktoś rozkodowywał to radio i nalepił kod bo tak robią . Podaj numer radia albo zrób zdjęcie naklejek na radiu . Numer który podałeś to nie wszystko .Witam Cię kupilem audi a6c4 z radiem Blaupunkt Werke GMBH O numerze AUZ1Z4T6411638 JEST tam naklejka 4 cyfrowa 0498 ,ale niewiem czy to kod odblokowujacy te radio ,a niechce wbijac błednego,prisze o pomoc.
7 644 894 380 jest jeszczeWitaj normalnie kod nigdy nie jest podany na radiu. Chyba że ktoś rozkodowywał to radio i nalepił kod bo tak robią . Podaj numer radia albo zrób zdjęcie naklejek na radiu . Numer który podałeś to nie wszystko .
Witam,całą szanowna grupę, trafiłem do Was dzięki poczcie pantofliwej ,kiedyś się tak mówiło gdy ktoś komuś coś itdRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Co ty gadasz, z numerów idzie odczytać tylko, kto ci da za darmo?Ten numer to nie kod . W tym modelu nie ma jak policzyc kod kalkulatorem . Więc jak nie masz kodu to tylko i wylącznie do odczytu z procesora z radia .

A ja mam dostęp i powiem, że jest sens bo duzo ludzi pisze w sprawie odkodowania z grupy VAG, na pewno taniej jakbys wziął za odkręcenie radia, odlutowanie pamięci, odczytanie kodu i skręcenie do kupy a nie mówiąc od odczytu z FISa lub MCUJa nie mam takiej możliwosci od lat robie radia i nie korzystam z takich metod . Wiem ze sa takie moźliwosci nawet serwis ma możliwość podać tylko ze to radio jest warte grosze pytanie czy ma sens i czy jest sprawne .