• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

cyrtec

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bastia
bonjour à tous nouveau sur le forum. Je me présente Cyril, technicien expert Citroën

irek1984

Nowy
Punktów
0
Miasto
Elblag
Scenic 2.0 2010. Mikropekniecia silniczka krokowego. Mial ktos taki przypqdek?

Załączniki

• 20230203_172026.jpg
    20230203_172026.jpg
    3,4 MB · Wyświetleń: 3
Punktów
1
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie wszystkich i dziękuję za przyjęcie mnie na forum. Znalazłam to forum w necie, poszukują pomocy w rozkodowanie radia w aucie, które mam od dwóch dni. A odpowiadając na prośbę o opisaniu czym się zajmuję, mogę Wam powiedzieć, że mam firmę zajmującą się tapicerstwem samochodowym, motocyklowym I motorowodnym.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Witam serdecznie wszystkich i dziękuję za przyjęcie mnie na forum. Znalazłam to forum w necie, poszukują pomocy w rozkodowanie radia w aucie, które mam od dwóch dni. A odpowiadając na prośbę o opisaniu czym się zajmuję, mogę Wam powiedzieć, że mam firmę zajmującą się tapicerstwem samochodowym, motocyklowym I motorowodnym.
A skąd jesteś Katarzyno?

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Nie no tak się pytam.jak kobiecina obszywa,a byłby tak mejbi z moich okolic ...to niewiem czy nie nawiązały by jaki współpracy.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Nie no tak się pytam.jak kobiecina obszywa,a byłby tak mejbi z moich okolic ...to niewiem czy nie nawiązały by jaki współpracy.
A no to jak tak... może greźnij jej na pw, bo pewnie nie przeczyta tego co w tym wątku jest pisane...:D

Do góry Bottom