• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

ARRKAR

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam,
Mam mały warsztat samochodowy ,i chciałbym skorzystać z waszej wiedzy

StrzelskiR

Nowy
Punktów
0
Witam ponownie na forum ,kiedyś byłem na starym które zamknięto i dzisiaj pojawiam się ponownie ,dziękuje za przyjecie

Zyzio381

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Skarzysko-kamienna
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie wszystkich na forum,Pawel 42 lata kierowca .Swieze autko renault master 2012r na blizniakach 2.3dci 150km naped na tyl

RockoBober

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Zabrze
plinta.net
Witam, wszystkich!

Trafiłem przez przypadek szukając info o jakimś podnośniku.

Mogę się przydać, bo moja domena to sprzęt warsztatowy: analizatory spalin, geomatria, stacje do klimy, monterki, wyważarki i podnośniki. Serwis, montaże i instalacje, naprawy, przeglądy, szkolenia i konsultacje... Więcej info i kontakt na mojej stronie - patrz profil.

PeekJeek

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich, czytywałem forum ale teraz się zarejestrowałem. Pozdrawiam Wszystkich...

Punktów
0

Witam!
Witam potrzebuje kodu do radia mercedes citan z 2014r z góry dziekuje za odpowiedz,pozdrawiam

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 0

tarni

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich forumowiczów - hobbystycznie mechanikuję na swoich autach m-ki VW (Passat B2, Santana, B4, Transporter T4).
Pozdrawiam.

CarLabImmo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
5
Witam serdecznie ,pracuję przy elektronice samochodowej - immo.
Jestem wstanie pomóc z tym tematem.
Przeprowadzam analizę sieci can po OBD on line ) Musisz mieć analizator can i zainstalowany team view ,podłączasz do auta a ja sprawdzam czy to naprawdę immo )
Pozdrawiam
Tomasz Piotrowski

dzialo81

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich:)
Czy jest ktoś kto mógłby mi ogarnąć kod do radia Grundig Volkswagena VWZ2Z2E1009754
Z góry dziękuję.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom