piotrp2121
Nowy
- Punktów
- 0
Witam wszystkich
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam Wszystkich . nie jestem mechanikiem, znalazłem Was szukając odpowiedzi na moje usterki w IvecoRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich!Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Partacz spiepszył robotę, zgarnął kasę i ma na ciebie wywalone...Witam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:
Witam mam pytanie, renault thalia 1.4 benzyna, 2005. Wymieniona uszczelka pod głowicą, wszystko było ok przez 3 tygodnie. Teraz zaczął się dostawać olej do zbiornika z płynem chłodniczym? Może wiecie co może być przyczyną? Mechanik, który wymienial uszczelkę pid głowicą nie chce podjąć się naprawy, proponuję wymienić cały silnik. Dodam, że wcześniej wszystko było ok, silnik pracował rowno, teraz dostaje czasami małych drgań, ale jak wejdzie na obroty jedzie rowno i cicho. Będę wdzięczna za pomoc