• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Kot_Gracz

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry, ja tutaj tylko na chwilę (czyli pewnie kilka lat wyjęte z życia)...

ecuamd

Nowy
Punktów
0
Miasto
Opole
Witam wszystkich! W końcu renault doprowadziło mnie do szukania pomocy na forum ;)

Mac7

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie . Moje hobby to samochody ,lubię sobie przy nich trochę pomajstrować. Ostatnio bawię się z Mercedesem Vito 638 i przerabiam go sobie na małego Campera . Z tąd też często szukam rozwiazań własnie tutaj. I naprawdę jest tu cała encyklopedia wiedzy . Pozdrawiam Wszystkich .

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Wszystkich . nie jestem mechanikiem, znalazłem Was szukając odpowiedzi na moje usterki w Iveco
Proszę o pomoc , jak ustawić zegarek i datę , kod radia w Iveco Dalii 2019 r
Automatyczne połączenie postów:

Proszę o pomoc . po odpięciu akumulatora radio woła kod . w instrukcji pisze że kod jest w radio pass .gdzie go szukać Iveco 2019 R

Ostatnia edycja:

Monczii2

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich!

Witam, czy może ktoś pomoc z rozkodowaniem radia?
fiat 500

Załączniki

• 6645D667-4780-4D09-88D2-B78D7778FBF4.jpeg
    6645D667-4780-4D09-88D2-B78D7778FBF4.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 7

21Maruda

Nowy
Punktów
0
Miasto
Olkusz
Znalazłem to forum gdyż potrzebuję kodu do radia z forda galaxy, nr. radia 815 C7E3F0931 C 0520712 chyba.
Wkleił bym zdjęcie ale nie bardzo mi to idzie. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i sugestie.Pozdrawiam

Dagna

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich

Witam mam pytanie, renault thalia 1.4 benzyna, 2005. Wymieniona uszczelka pod głowicą, wszystko było ok przez 3 tygodnie. Teraz zaczął się dostawać olej do zbiornika z płynem chłodniczym? Może wiecie co może być przyczyną? Mechanik, który wymienial uszczelkę pid głowicą nie chce podjąć się naprawy, proponuję wymienić cały silnik. Dodam, że wcześniej wszystko było ok, silnik pracował rowno, teraz dostaje czasami małych drgań, ale jak wejdzie na obroty jedzie rowno i cicho. Będę wdzięczna za pomoc

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Witam wszystkich

Witam mam pytanie, renault thalia 1.4 benzyna, 2005. Wymieniona uszczelka pod głowicą, wszystko było ok przez 3 tygodnie. Teraz zaczął się dostawać olej do zbiornika z płynem chłodniczym? Może wiecie co może być przyczyną? Mechanik, który wymienial uszczelkę pid głowicą nie chce podjąć się naprawy, proponuję wymienić cały silnik. Dodam, że wcześniej wszystko było ok, silnik pracował rowno, teraz dostaje czasami małych drgań, ale jak wejdzie na obroty jedzie rowno i cicho. Będę wdzięczna za pomoc
Partacz spiepszył robotę, zgarnął kasę i ma na ciebie wywalone...:D
A ty oczywiście nie masz żadnego rachunku na to co upartaczył, więc możesz go cmoknąć w pompona...:D

Są dwie opcje wyjścia z tej sytuacji:
1 - kupić drugi silnik i jeszcze raz dać zarobić temu samemu partaczowi, choć i podczas wymiany silnika może coś upartaczyć i znowu będziesz beczeć po forach...
2 - oddać do innego partacza niech zdjagnozuje to co jest - tylko wziąć rachunek żeby mieć gwarancję...

Do góry Bottom