• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Dagna

Nowy
Punktów
0
Partacz spiepszył robotę, zgarnął kasę i ma na ciebie wywalone...:D
A ty oczywiście nie masz żadnego rachunku na to co upartaczył, więc możesz go cmoknąć w pompona...:D

Są dwie opcje wyjścia z tej sytuacji:
1 - kupić drugi silnik i jeszcze raz dać zarobić temu samemu partaczowi, choć i podczas wymiany silnika może coś upartaczyć i znowu będziesz beczeć po forach...
2 - oddać do innego partacza niech zdjagnozuje to co jest - tylko wziąć rachunek żeby mieć gwarancję...
Ja mam rachunek, to było robione w autoryzowanym serwisie Bosh. Tak myślę że coś źle zrobili, ale czy da się to jeszcze naprawić? Czy trzeba cały silnik kupować?

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
302
Miasto
Rakszawa
Ni ma bata, albo blok krzywy, albo głowica źle zrobiona. Gwarancja i niech macher nie ględzi, że nie chce mu się poprawiać.

Punktów
0
Witam pozdrawiam wszystkich .Znalazłem się na tym forum szukając paska rozrządu dobrej jakości jeden się zerwał 4 lata użytkowania 40 tys przebiegu w innym samochodzie pasek alternatora od nowości założony wydaje dźwięki pieszczenia zajmuje się blacharstwem i mechanikom

Trajkers

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
witam, zajmuję się budową motycykli trójkołowych, zazwyczaj na bazie silnika i automatu omegi v6, i dorywczo naprawiam auta. Pozdrawiam wszystkich Mechaników.

mehekehe

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Zagrębówka
Elo! Kompletnie się na tym nie znam, ale ambitnie dłubię i to zasadniczo dzięki Waszemu forum. :D Pozdro!

Do góry Bottom