Witam wszystkich serdecznie. Bawię się samodzielnie z naprawą Mazdy 5 2.0 dizelek. Wymieniam panewki główne i korbowodowe. Jaka siła ich dokręcania. Pompa vacum przytarta i opiłki w oleju, panewki nie do końca ale wytarte. Dzięki za odpowiedź.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam potrzebuje o informacje kodów błedów do Iveco Proyej prosze o pomocRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam chciałem się przywitaćRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam serdecznie znalazłem was przez stronę internetową, ponieważ potrzebuje waszej porady, bo mam Mazdę 5 minivana rok 2006, miałem kolizję i uszkodzone zostały przednie drzwi lewe. Znalazłem takie same drzwi tylko, że od anglika. Moje pytanie jest takie czy można bez problemów przełożyć z moich starych drzwi sterowanie otwierania szyb. Czyli tapicerkę.Witam
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkich na forum.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam i pozdrawiam wszystkich na forum, znalazłem was przypadkiem szukając porad ,jestem na emerytuze, mechanik amatorRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!