• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Marcinek77

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biała
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie. Bawię się samodzielnie z naprawą Mazdy 5 2.0 dizelek. Wymieniam panewki główne i korbowodowe. Jaka siła ich dokręcania. Pompa vacum przytarta i opiłki w oleju, panewki nie do końca ale wytarte. Dzięki za odpowiedź.

hapihapi

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam potrzebuje o informacje kodów błedów do Iveco Proyej prosze o pomoc

EDC 1002B
EBC 00263
EBC 00317
BC 22150
BC 22150

jgdb

Uczestnik
Punktów
4
Miasto
PAWŁÓW
witam wszystkich
mam mały problem
mam nadzieje że pomożecie
pacjent jumper 2.2 hdi silnik puma rzucił palenie
dwa błędy 1305 i 1306
pierwszy ok rozumiem ale drugi ....
może jakieś pomysły

Zetku

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie znalazłem was przez stronę internetową, ponieważ potrzebuje waszej porady, bo mam Mazdę 5 minivana rok 2006, miałem kolizję i uszkodzone zostały przednie drzwi lewe. Znalazłem takie same drzwi tylko, że od anglika. Moje pytanie jest takie czy można bez problemów przełożyć z moich starych drzwi sterowanie otwierania szyb. Czyli tapicerkę.

irek81

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie. Nie jestem zawodowym mechanikiem ale zwykle dłubię sam przy swoich pojazdach odkąd pamiętam. Pozdrawiam wszystkich.

Magdarud

Nowy
Punktów
0
Miasto
Białystok

Witam!
Automatyczne połączenie postów:

Witam serdecznie
No cóż trafiłam tutaj bo mam przypadek beznadziejny
Pacjent c5thp 1.6 2010 r
Miasto Białystok i nie mam specjalisty który będzie wiedział co robi, nie trafiał na slepo
Nie poddam się I znajde
Wiem że tutaj są konkretne porady

Do góry Bottom