• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie. Znalazłam Was na Google szukając kodu do odblokowania radia. Pozdrawiam. ️

ksdp

Nowy
Punktów
0
Miasto
Polanica Zdrój
Witam !
Wszystkich bez wyjątku, jako nowicjusz liczę na przychylność starych wyjadaczy. Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Jeepa Liberty 2.5 rocznik 2002. Obecnie jestem na emeryturce i dłubię przy nim, choć jest w niezłym stanie, to pracy jest przy nim trochę. Więc nie będę więcej truł i zabieram się pracy. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

MBA170

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich i każdego z osobna, znalazłem was w internecie, na co dzień zajmuje się urządzeniami elektrycznymi

jadglo

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich.
Mam prośbe o pomoc
Czy może ktoś mi pomóc ustalic kod do radia renault modus 2009
Na radiu mam naklejkę i w instrukcji ale nie mogę nigdzie znależć kodu
Q810-security

Konroz

Nowy
Punktów
0
Witam.Trafilem tutaj szukajac rozwiazania problemu,mysle ze zostane bo problem zostal rozwiazany. Dlugo niemioalem stycznosci z mechanika ale musze sobie przypomniec bo pracuje w firmir w ktorej jest kilkanascie pojazdow i wszystkie na mojej glowie

kosewskip

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Jestem z Mazowsza. Trochę diagnozuję. Głównie zajmuję się elektroniką. Pozdro.

Anna 1125

Nowy
Punktów
0
Miasto
Ornontowice
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:

Witam wszystkich
Proszę o pomoc, mam Citroena C5 kombi, 2003 r . , przestała działać klima nie załącza się wcale gaz jest , nie zamyka się central zamek , zegar , radio po ustawieniu i zgaszeniu silnika wszystko się kasuje na komputerze wyskakuje błąd 905, 906 , 907 co to może być, bezpieczniki wszystkie sprawdzone pomocy :(

Ostatnia edycja:

kozi-111

Nowy
Punktów
0

Witam!
witam wszystkich , fajne forum , skarbnica wiedzy motoryzacyjnej pozdrawiam wszystkich

Anna 1125

Nowy
Punktów
0
Miasto
Ornontowice
Witam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:

Proszę o pomoc, mam Citroena C5 kombi, 2003 r . , przestała działać klima nie załącza się wcale gaz jest , nie zamyka się central zamek , zegar , radio po ustawieniu i zgaszeniu silnika wszystko się kasuje na komputerze wyskakuje błąd 905, 906 , 907 co to może być, bezpieczniki wszystkie sprawdzone pomocy :(
Jestem posiadaczką Citroena C5, forum wyszukałam w internecie i bardzo proszę o pomoc

oskar2311

Nowy
Punktów
0
Witam Wszystkich.
Odrazu pytanko poleci ktos gdzie kupić OBDEleven full wersję. Kolega mowil ze jest opcja kupic bez abonamentu jeszcze

Do góry Bottom