VW t5 caravelle
Początkujący
- Punktów
- 0
Witam wszystkich. Namiar na was dostałem od znajomego mechanika 

Witam wszystkich i każdego z osobna, znalazłem was w internecie, na co dzień zajmuje się urządzeniami elektrycznymiRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Proszę o pomoc, mam Citroena C5 kombi, 2003 r . , przestała działać klima nie załącza się wcale gaz jest , nie zamyka się central zamek , zegar , radio po ustawieniu i zgaszeniu silnika wszystko się kasuje na komputerze wyskakuje błąd 905, 906 , 907 co to może być, bezpieczniki wszystkie sprawdzone pomocyWitam wszystkich

witam wszystkich , fajne forum , skarbnica wiedzy motoryzacyjnej pozdrawiam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Jestem posiadaczką Citroena C5, forum wyszukałam w internecie i bardzo proszę o pomocWitam wszystkich
Automatyczne połączenie postów:
Proszę o pomoc, mam Citroena C5 kombi, 2003 r . , przestała działać klima nie załącza się wcale gaz jest , nie zamyka się central zamek , zegar , radio po ustawieniu i zgaszeniu silnika wszystko się kasuje na komputerze wyskakuje błąd 905, 906 , 907 co to może być, bezpieczniki wszystkie sprawdzone pomocy![]()