Cześć wszystkim, szczęśliwie do was tutaj trafiłem. Na co dzień jestem elektrykiem, hobbystycznie serwisuje i naprawiam swoje poczciwe auciska.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich serdecznie, już myślę nad pytaniami na temat XC90Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkich cześć!!Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam wszystkich na forum. Nowy jestem mechanik odkąd zacząłem chodzić. Teraz nauka ingenrecji w ECU. Pozdrawiam wszystkichRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
( zapomniałem hasła .... ) i jakiś dłuższy x czasu nie zaglądałem tutaj .