• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

imar42

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Pracuję po kilka dni w tygodniu, a po pracy - wyroby domowe ;-)

wawim

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Cześć wszystkim, szczęśliwie do was tutaj trafiłem. Na co dzień jestem elektrykiem, hobbystycznie serwisuje i naprawiam swoje poczciwe auciska.
Liczę na wasze porady i podpowiedzi.
Pozdrawiam

kbdesant

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie, już myślę nad pytaniami na temat XC90

Proxima94

Początkujący
Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich na forum. Nowy jestem mechanik odkąd zacząłem chodzić. Teraz nauka ingenrecji w ECU. Pozdrawiam wszystkich

Karol19761976

Bywalec
Punktów
10
Witam jako starszy i nowy na forum :) ( zapomniałem hasła .... ) i jakiś dłuższy x czasu nie zaglądałem tutaj .

Do góry Bottom