• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

david126p

Nowy
Punktów
0
Miasto
Konin
Siemanko, nowy na forum zajmuje się w skrócie naprawą aut , Pozdrawiam forumowiczów,

alegrija

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam. Jestem zwykłym kierowcą, ale czasami potrzebuję rad co do samochodu, które tutaj mogę znaleźć. Pozdrawiam wszystkich

Tomi 123

Nowy
Punktów
0
Witam
Automatyczne połączenie postów:

Mam problem z kia Rio jest mi ktoś w stanie rozszyfrować kod pin kluczyka po numerze Vin?

Punktów
0
Witam.
Mam problem z odpaleniem silnika po jego wymianie. Silnik który został zamontowany sprzedawca twierdzi że napewno sprawny. Wyjęty silnik brał strasznie olej i z niego ciekło do tego stopnia że zabrudzał się czujnik na kole zamachowym . Po jego wyczyszczeniu auto chwilę jeździło. Błędy usunięte, poza jednym 181A.

Zgory dziękuję za wszystkie wskazowki

Szybka odpowiedź​

Automatyczne połączenie postów:

Witam.
Mam problem z odpaleniem silnika po jego wymianie. Silnik który został zamontowany sprzedawca twierdzi że napewno sprawny. Wyjęty silnik brał strasznie olej i z niego ciekło do tego stopnia że zabrudzał się czujnik na kole zamachowym . Po jego wyczyszczeniu auto chwilę jeździło. Błędy usunięte, poza jednym 181A.

Zgory dziękuję za wszystkie wskazówki

Renault Trafic 1.9 2005rok

Do góry Bottom