• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Farseer

Bywalec
Punktów
26
Miasto
Pruszków
Witam wszystkich!

Nowy tutaj na forum, ale od dłuższego czasu siedzę i czytam.

Od 5 lat jestem mechanikiem, co prawda najpierw z pasji, a teraz już bardziej z przyzwyczajenia.

Pracowałem w warsztacie samochodowym 5 lat, ale musiałem odejść gdyż szef stał się niesamowicie pazerny i nie do wytrzymania. Szarpałem się z nim dzień w dzień aż w końcu go zostawiłem.

Obecnie nie zatrudniony i robię na swoim. Zobaczymy ile to potrwa czasu aż będę chciał znowu wrócić do warsztatu... Zbrzydła mi ta praca, ale motoryzacją wciąż się fascynuje.

Pozdrawiam wszystkich!

14kris

Nowy
Punktów
0
Cześć.
Kręcę hobbystycznie w wolnych chwilach przy swoich autach.
Pozdrawiam.

MarasP

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich,
To moja pierwsza wizyta na tym forum. Jestem elektronikiem i czasami zajmuję się hobbistycznie naprawami sprzętu elektronicznego, w tym samochodowego.

pozdrawiam wszystkich

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
hej
hej wszystkim
hej potrzebuje polecenia jakie klucze kupić ojcu na prezent? dobra jakość ?

mati1205

Nowy
Punktów
0
Miasto
Przemysl
Witam wszystkich serdecznie na forum
Zakupiłem audi A5 i mam problem z tpms i kontrola trakcji wyskakują mi błędy czasie jazdy przy przyspieszaniu i po dalszej jazdzie znikają i dalej jak przyszpiesze pojawiają się powietrze w oponach sprawdzałem na wulkanizacji jest ok i komputerem też kasowałem błędy i dalej to samo proszę o pomoc ?

Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Hej,
nie jestem mechanikiem, ale zacząłem się interesować tematem naprawy samochodów, witam wszystkich!

darioon

Początkujący
Punktów
1
Witam wszystkich.

Od kilku lat prowadzę małą przydomową mechanikę. Robię głównie hamulce i zawieszenie, ale podejmuje się też innych drobniejszych napraw. Najchętniej naprawiam francuzy.

Do góry Bottom