Cześć, zajmuję się klimatyzacją oraz ogrzewaniami postojowymi webasto i eberspacher.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam. Jeżeli chodzi o schematy to można ściągnąć apke na androida carmin tam jest mnóstwo schematów samochodowych. PozdrawiamWitam Wszystkich serdecznie,
Nie będę ukrywał, że znalazłem się tutaj w nadziei, że uzyskam wsparcie w rozwiązywaniu czekających mnie problemów
Otóż mój kochany synek kupił VW T4 z 1999r i od zeszłego roku przerabiamy go na mini kampera. Ale pojawił się problem: w dowodzie autko ma silnik 1.9TD ABL, a w rzeczywistości 1.9TDI chyba AHU... A do tego zero schematów elektryki i mnóstwo "rzeźby" w kabelkach.
Ja z zawodu jestem elektronikiem (tzw. starym) i bez schematów nie wkładam rąk w urządzenie... Jak więc mam założyć alarm czy zdiagnozować niedziałający w autku układ.
Bycie tu daje mi nieco komfortu, bo czytając istniejące posty widzę, że jest tu sporo Ludzi lubiących pomagać.
Pozdrawiam
lewir
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam,właśnie zarejestrowałem się i chciałbym opisać mój problem.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!