• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Mateuko

Początkujący
Punktów
0
Cześć, szukam informacji na temat auta i trafiłem właśnie tutaj

Karkonosz1

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich mikosnikow motoryzacji.Strone znalazlem szukajac rozwiazania problemu z odkodowaniem radia w mojej lagunie2.Jestem emerytem

Punktów
0
witam mam sprawę pierwszy raz wnaprawiam Mercedesa 380 cl jestem samo ukiem . Panowie generalnie chodzi o to czy jest możliwe ustawienie rozrządu bez ściągania tych wszystkich pod zespołów . wymieniłem górne ślizgu po obu stronach przy zaworach co prawda udało mi się ale najpewniej przestawił się rozrząd bo przed wymiana odpalal A teraz kręci ale nie chce zaskoczyć. proszę o pomoc

Punktów
0
Siemsony Wszystkim :)

Interesuje się mech. z zainteresowania osobistego. Poznałem mechanika pojazdowa od strony,,manualnej,, a teraz chciałbym poznać mech p. od str. diagnozy komputerowej. Natrafiłem na te fo.bo kupiłem k. LAUNCH 432 PRO po wyszukaniu błędów Google przekierowano mnie na str.in. i tak tu się znalazłem . Będę szukał odpowiedzi na problemy tyczące mojego auta .

Pozdro dla wszystkich
Rybnik
Siem
Opel Antara 2.0 CDTI - w aucie załącza się kontrolka trakcji zjazd że wzniesienia i jak by auto spowalnia .
Błąd kodu C0561-71
Sprawdziłem podczas jazdy wartości czujnikow ABS ruchem prostoliniowym jednostajnym i wartości są takie same . Czat GPT sugeruje że możliwa będzie aktualizacja TCCM w serwisie Opla
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat.
Pytam mądrych i poważnych w tym temacie .

Pozdro

Załączniki

• Screenshot_2024-11-14-12-06-31-666_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2024-11-14-12-06-31-666_com.openai.chatgpt.jpg
    466,3 KB · Wyświetleń: 3
  • Screenshot_2024-11-14-12-06-37-314_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2024-11-14-12-06-37-314_com.openai.chatgpt.jpg
    420,8 KB · Wyświetleń: 3
Punktów
0
Czat GPT sugeruje jak i kody bledowe wskazuja na to że przesył danych miedzy modułami jest zakłócony. wiązka CAN powinna być sprawdzona z modułami .
Czy macie kogoś godnego polecenia by to sprawdził i ewentualnie zrobił aktualizacja oprogramowania TCCM ?

Punktów
0
Czat GPT sugeruje jak i kody bledowe wskazuja na to że przesył danych miedzy modułami jest zakłócony. wiązka CAN powinna być sprawdzona z modułami .
Czy macie kogoś godnego polecenia by to sprawdził i ewentualnie zrobił aktualizacja oprogramowania TCCM ?
W okolicach Śląska ,)

Adamo82

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich bardzo mi miło. W skrócie sam naprawiam sobie swoje mercedesy

wONsz

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam wszystkich serdecznie, mam nadzieję że pomożecie w razie pytań czy ewentualnych problemów. Ja ze swojej strony również służę swoją (małą) wiedzą i pomocą... pozdrawiam

Do góry Bottom