Diagbox10
-*-*-
Ten twoj snap on jest efektywny ale czy dobry. Ogarniam wszystko launchem i dedykami. Strasznie sie rzucasz na ludzi. Po kolei na kazdego. Moze i jestes mechanik ale z elektryki to chyba niebardzo jestes obeznany.
Ten twoj snap on jest efektywny ale czy dobry. Ogarniam wszystko launchem i dedykami. Strasznie sie rzucasz na ludzi. Po kolei na kazdego. Moze i jestes mechanik ale z elektryki to chyba niebardzo jestes obeznany.
, ot wyczucie i doswiadczenie, tak czesto trafia sie na pana Henka kretyna co urywa bo nie wie jak odkrecic z glowa, moze troszke do przodu, ecu zawieziony do fachowcow ( nie jakies p. Mietki w szopie za obszajmurem ) duza miedzynarodowa firma widac robia skomplikowana elektronike samochodowa tylko B2B czyli musisz u nich konto otworzyc i musza Cie zaaprobowac ( ja przez znajomego Dealera ) , to potrwa pare dni nim sprawdza . Pytali ( gosciu co przyjmuje od klientow ) o kody bledow i podalem ze ten co wychodzi stale to P1108 cooling fan high speed relay / wiatrak wentylatora wysokiej predkosci przekaznik ktory wymienilem na nowka sztuke. I mowie ze ten blad nie ma ( nie powinien ) miec wplywu na odpalenie. A oni ; ze ten blad moze miec wplyw. No to troche mnie zazyliRuszyło cos w temacie bo mam przerwe na drugie sniadanie
jak ma palic jak ecu wyjety ? od wczoraj poludnia nic sie nie zmienilo, poza tym ze ecu jest u fachowcow i przetestuja, a jak jest zly i sie da to naprawia, to sie tu nazywa refurbish - odnowic.A pali auto czy dalej dupa?
dziekuje, ja dopiero po sniadaniu, bo zalatany jestem.Smacznego...
i zwracam honor za wczoraj, bo nie spojrzalem - zalatany bylemPompa wstępna nie bangla ? No to jak ma odpalić? Sprawdź zasilanie pompy + i -, wyłącznik PPOŻ , może jakiś tajemniczy pstryczek ktoś zamontował a ty o tym nie wiesz. Sprawdź w parametrach czy rozruch jest zezwolono. Jakie sa obroty silnika przy rozruchu? Jakie jest ciśnienie na zasobniku CR

Chłopie weź kartkę, bądź otwórz notes. Wypisz co tam sprawdziłes, ale tak realnie podszedles do tematu i napisz tutaj od myslnikow co jest sprawdzone i ewentualnie czego brakuje. Bo bierzesz się za to auto jak za jeża, jakby to była technologia z NASA. Piszesz o jakiś pstryczkach, sterownik do magika oddany,a pewnie zielono na kablach po tylu latach. Wrzuć jakieś fotki z parametrami przy kreceniu i bez. Masakra 7 stron popychania pierdół, że @Misiek tego nie zamknął to jestem w szoku. Inaczej nikt nie będzie chciał Ci pomóc, będziesz sobie mógł tylko z Diagboxem pierdoly popychac. Także więcej myślenia niż pisania.

wszystkie foty co mialem to wrzucilem, sa na 2-iej stronie.A co nie ma obrotow na testerze w czasie krecenia?
Znaleźć co najwyżej to ty możesz swego starego pod prysznicem jak się pójdziesz kąpać i z wrażenia znów ci mydło upadnie... i znowu będziesz miał ból d...bo cie znajde w tej W-wie i bedziesz jakby Cie psy obesraly

Cieszę się, że dzięki mnie poznałeś 2 słowa angielskie...dobra teraz dostales gwiazdke i GET LOST !
, bo pewnie w UK (o ile tam byłeś
nad tym jaki to ty nie masz skaner i za ile i w ogóle jakie masz narzędzia za kupę kasy... tylko, że narzędzia same nie będą pracowały- potrzebują operatora, a ty masz kwalifikacje co najwyżej do obsługi młotka...
lub zmień dilera...

Wręcz przeciwnie, widać, że trafił się dobry koks, tylko z dawką przesadziłlub zmień dilera.

No to pojedziemy po twojej linii, bo widac ze jestes tepak i prymityw, wspominasz o czyims ojcu, pewnie twoj cie w dupe walil jak maly byles i pomieszalo ci sie w twojej zarsanej pale. I tyle tego psie co sobie nastukasz i filmiki glupie nawstawiasz. Glupi HUJ jestes i tyle i spierdalaj becwale z mojego watku, bo jak cie dorwe to ci kurwa jaja wyrwe i do gardla wsadze. A w dupe to mozesz sobie tylko pomarzyc pedale jeden.Znaleźć co najwyżej to ty możesz swego starego pod prysznicem jak się pójdziesz kąpać i z wrażenia znów ci mydło upadnie... i znowu będziesz miał ból d...
Cieszę się, że dzięki mnie poznałeś 2 słowa angielskie..., bo pewnie w UK (o ile tam byłeś
) to nic nie kumałeś i jechałeś tylko na szczocie na zmianę z mopem...
bo tylko na tyle cię stać...
A w ogóle to się trzepiesz Wyświetl załącznik 24417 nad tym jaki to ty nie masz skaner i za ile i w ogóle jakie masz narzędzia za kupę kasy... tylko, że narzędzia same nie będą pracowały- potrzebują operatora, a ty masz kwalifikacje co najwyżej do obsługi młotka...
I przestań już Wyświetl załącznik 24418 lub zmień dilera...
A i możesz mnie co najwyżej... Wyświetl załącznik 24419
Nara...
wrocil wciagacz marychy, rozumiem ze w domu ci sie nudzi, nie masz rodziny ani kolegow i tyle co sobie popiszesz na portalach. spierdalaj TurekWręcz przeciwnie, widać, że trafił się dobry koks, tylko z dawką przesadził![]()
Z uwag które wypisałeś obawiam się że nie uruchomisz tego auta.![]()
Marichuanen to ja sobie wstrzykuje.wrocil wciagacz

SORRY ALE NAPRAWDE MNIE PONIOSLO. Jakbym dorwal tego Woodoo tobym nie reczyl za siebie, najwyzej bym mial sprawe za pobicie. Jest zasada ze rodzicow sie nie tyka, u nas w samochodowce dostalby po ryju i moze isc sie skarzyc do dyrektora.Czlowieku opanuj sie