toomii76
toomi
przyznaję się, nie oglądałem nigdy do końca, jego pierdo..nia 

i to rozumiem.dla rozrywki to czasami Chrisa obejrzę![]()
Mam wrażenie, że zwyczajnie po polsku hooy was szczela, bo koleś zarabia prawdziwe pieniądze a na mechanike ma wyjepane, bo z tego ledwo mozna wyżyć. Tera popatrz jeden z drugim, co robią wasze dzieci i wy sami.
Nooo...i jakie wnioski? Kto tu jest- cóś nie teges?
Idzie żyć i to całkiem dobrze. Mam wrażenie ze to ty nim jesteś lub piszesz w jego imieniu.bo z tego ledwo mozna wyżyć.
Niech sobie zarabia ile chce, moze nawet laskę robic kazdemu klientowi poza planem i dorabiac za to extra, mam to gdzieś. Nie jestem zazdrosny, a jeśli nie rozumiesz w czym jest problem to przeanlizuj to jeszcze raz. Każdy robi swoje i zarabia na czym chce, ale zarabiać na oczernianiu calej branzy to szczyt tempoty bo tylko jeden warsztat jest uczciwy i do całej reszty nie ma po co jechać.Mam wrażenie, że zwyczajnie po polsku hooy was szczela, bo koleś zarabia prawdziwe pieniądze
A to możesz jakos sprostować? Bo jakoś nie rozumiem.Tera popatrz jeden z drugim, co robią wasze dzieci i wy sami.
błąd to popełnił jego ojciec, że kondoma nie założyłJuż miałam nic nie pisać, ale jutub oczywiście musiał mi wyświetlić w podpowiedziach nowy filmik tego gościa... Rany Boskie, ten typ nawet nie umie po polsku napisać tytułu filmu... "5 błędów których NIGDY nie popełnij pod maską !!!"

Wasze pacany uzależnienie od neta, yt i wrodzony kretynizm ten facet potrafi wykorzystać.
No kto, jak nie skończony kretyn wkleja co dzień na forum filniki i jakieś posrane memy.
Kto jak nie idiota wypisuje teksty typu- nie założył kondoma, spytaj kondoma.

Ja mam 25 lat i idę w to z pełną świadomością... co Ty na to?Tera popatrz jeden z drugim, co robią wasze dzieci i wy sami.

Niech se robi co chce, to jest tylko jeden warsztat i jedna opinia. Każdy ma swój rozym, nie wpłynie to na innych. Mam swój warsztat do napraw z którymi sam sobie nie poradzę, zaufany, gdzie mechanik nie jest idealny ale swój.
Co z tego że czasami oglądam jego kanał, wystarczy obejrzec program będzie pan zadowolony, który sto razy bardziej pokazuje jaki mechanik jest złodziej. Ale co z tego. Dalej trzeba naprawiać auta, jak macie markę na którą zapracowaliście to nikt wam jej nie odbierze.
Czasami pokazuje na tych filmikach jak se radzić z nie uczciwymi mechanikami, wydaje mi się że nie jest to zle, bo ludzie nie wiedzą tego, wydaje mi się że jak pokaże yotuberom to, będą walczyć ludzie o swoje. Jak człowiek będzie walczył z mechanikiem następnym razem się zastanowi czy warto kręcić walki.

Prowadzenie firmy go zweryfikuje a wypowiadanie się na temat firmy która się dopiero otworzyło jest bardzo głupie z jego strony bo jeszcze nie wie jak wyglądają martwe miesiące. I jak mu przyjdzie z YouTube dokładać to się obudzi. To że mówi że jedzie bez marzy to nie powiedziane że tak robi. A gadać se może wszystko.