• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nowe perfumy

adamarr

Gaduła
Punktów
5
Chciałbym sobie kupić jakies nowe perfumy. Interesują mnie zapachy świeże ( nie lubie mocnych korzennych). Problem jest jednak w tym,ze te które sobie kupowałem do tej pory były bardzo nietrwałe. Czy są może jakieś porządne, świeże męskie perfumy, które są chociaż trochę trwałe? Mogę zapłacić nawet trochę wiecej.

Marcin991

Gaduła
Punktów
2
Może „Puma Sync Men” lub „Puma Green Men”.
Albo „Adidas Get Ready” lub „STR8 Adventure”.
Sam używam tych zapachów i są okej

konczel

Bywalec
Punktów
3
Z powyższego zestawu używam czasami Pumę Green Men - ładny.
Oprócz tego jest jeszcze Axe Adrenaline oraz Yves Saint Laurent.

Z ciekawych zapachów mogę jeszcze polecić Love&Desire. Biorąc pod uwagę cenę do jakości pachnidła, jest to pozycja z najwyższej półki opłacalności. Pozytywnie oceniam ten zapach. Cena przystępna i myślę że warto kupić na wiosnę i lato.

adamarr

Gaduła
Punktów
5
Zamówione "STR8 LIVE TRUE" oraz "Love&desire"

W poniedziałek lub wtorek mają przyjść to postaram się podzielić swoimi wrażeniami

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
572
Najlepszy jest 85W140 mocna nuta.

I trochę zmywacza, bardziej rześki na upalne dni.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Ja używam old spice tłumacz stary smród.
Edit.
Tam gdzie teraz robię, przyszła taka młoda ładna dzieuszka. Wołam szefa, że fajna dzieucha. Szefa nie ma i nie ma w końcu idzie. Czuć od niego perfum z kilometra

Ostatnia edycja:

konczel

Bywalec
Punktów
3
Cieszę się, że mogłem pomóc.
Mam nadzieję, że spodoba Ci się polecony przeze mnie zapach Co do tych love desire to nie miałem ale czytałem recenzje i goście ogólnie sobie chwalą. Ciekawi mnie czy rzeczywiśćie mają w sobie feromony.

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
225
Miasto
Gdansk
Jeśli komuś zapach odpowiada to trzyma sporo

Załączniki

• 5BDEEF74-376D-4EAA-ADE4-5F159E39BC1B.png
    5BDEEF74-376D-4EAA-ADE4-5F159E39BC1B.png
    3,5 MB · Wyświetleń: 7

misiek1394

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
389
Miasto
K-K
Armani Acqua di Giò Pour Homme lub Dior Homme Intense. Najlepsze moim zdaniem warte ceny.

adamarr

Gaduła
Punktów
5
Akurat natrafiłem na niezła promocje, poza tym miałem do zamówienia jeszcze trochę róznych dupereli. Ogólnie str8 bardzo fajny , pomimo ceny dość mocny.
Love desire mniej mi sie podobają zapachem niemniej muszę przyznać, że coś w nich musi być ponieważ jak się popsikałem do roboty to zebrałem mase komplementów od kobiet na temat nowego zapachu. Tak wiec dziewczynom się podoba. Użyłem kilka razy zaledwie tak więc nie mogę stwierdzić na 100% czy to naprawdę działa ale przetestuję na dniach.

rezmel

Początkujący
Punktów
1
Używał ktoś może pheromone essence? Zastanawiam się czy sobie ich nie kupić ponieważ chciałbym podbić w działaniu swoje perfumy ( paco rabbane million dollar). Z paco rabanne nie zrezygnuję bo się już do zapachu przyzwyczaiłem się ale biorę pod uwagę właśnie perfumy feromony bo jeszcze nie testowałem a chciałbym zobaczyć czy to działa czy nie ;)

Do góry Bottom