patrykaudi95
Uczestnik
Witam.Zastanawiam się nad Launch pro3s+ v.5.0 ale też rozmyślam nad opcja Thindiag 2 diagzone i dokupić dobry tablet ..? Lepiej dopłacić do Launcha czy może jeszcze coś innego ?
Nooo, prawie ze wszystkim mogę się zgodzić i potwierdzić. Jest jedno ale...No to o SGW możesz zapomnąć . Launch x431 pro 3 s+ elite .
Do tej ceny dostaniesz tester od Launch Europe, który obsługuje w pełni SGW. Model X-431 MOT IV.To jakiego Launcha w takim razie najlepiej wybrać w budżecie do ok 7 tys ?
Od kiedy w cenę każdego abonamentu wchodzi koszt SGW do poszczególnych producentów? Tak, X-431 EURO to wyjątek ale nie ten budżet jak słuszne wskazałeś.@Launcher To ze interfejs obsługuje sgw to nie oznacza ze w abonamencie jest ono zawarte a to bardzo duża różnica .
Launch x431 pro 3 s+ elite obsługuje sgw dla fca , mercedes oraz renault i ma głowice smartlink 2.0 i kosztuje 4 000 zł .
Tylko ze za 2,5 zł rocznie (taki budżet ma autor postu) co najwyżej upchasz sgw dla fca a gdzie reszta bramek ??
Najprościej mówiąc - X-431 MOT IV - koszt to 5900 zł. Na grupie fejsbukowej mają rabaty więc pewnie za 5500 zł do wyrwania. I do tego jeśli masz potrzebę dobierasz bramki. Pojedynczo - przykładowo sam VAG, bo w tym głownie siedzisz ( strzelam ), albo cały pakiet SGW PACK ( 4090 zł ), bo trafia Ci się wszystko. Tutaj znowu wracamy do podstaw czyli czego Ty potrzebujesz. Więc przedział od 5500 do 9500 zł.Okej w takim razie żeby kupić " jakiś " sprzęt który w pełni obsługuje legalnie sgw to z jakimi kosztami trzeba się liczyć i proszę uwzględnić koszty z korzystania z danych bramek Kontaktowałem się z gościem który udziela się na FB i " jego " firma prowadzi sklep na allegro. Przez telefon polecał mi dany sprzęt który obsługuje sgw itp ale z biegiem czasu okazało się ,że np ten interfejs ma możliwość rozszerzenia o dostęp o SGW który jest oczywiście dodatkowo płatny .Dlatego chciałbym konkretnie się dowiedzieć jakie koszty trzeba ponieść by w miarę obsługiwać współczesne auta
@Launcher Zdjęcie z Launch x431 pro 3 s+ elite kupionego od Launch Europe GmbH za 3927 zł - minus gratis ktory sprzewdałem za 180 zł . Pomijam cenę która jest kosmiczna ale SGW fca , renault , mercedes obsługuje po opłaceniu .