• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

adam198005

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich serdecznie proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze forum potrzebuje rozkodować radio od kugi jutro dodam numery seryjne radia czy coś jeszcze będzie potrzebne?

Marmateo

Nowy
Punktów
0
Miasto
siedlce
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
w internecie
posiadam opel zafira c z 2012 disel. po załączeniu zapłonu auto nie teaguje, świecą się wszystkie kontrolki , i wyrzuca usterki np: sprawdz poduszki powietrzne,asystent parkowania,i wiele innych jaka może być przyczyną usterki,

bartqui

Początkujący
Punktów
0
Cześć, założyłem tu konto, ponieważ nieco interesuje się budową i mechaniką pojazdów, które posiadam i w miarę możliwości staram się we własnym zakresie diagnozować i naprawiać różne usterki. Bywa, że jednak muszę zasięgnąć porady internetu a czasem wręcz oddać samochód do specjalisty. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

sp4m

Nowy
Punktów
0
Cześć! Trafiłem tutaj, bo szukam wskazówek i porad dotyczących mechaniki do mojego Hultaja Santa Fe. Mam nadzieję, że znajdę tu wartościowe informacje i fajną atmosferę.

remkol

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich serdecznie

Do góry Bottom