• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Premier

Początkujący
Punktów
5
Witam, wszytkich.
Zajmuję się głównie diagnostyką komputerową, klonowaniem ECU i TPU, kodeowaniem kluczyków i pilotów.

Wiktor ZG

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Cześć. Trafiłem tu szukając pomocy przy problemie P0133 Kia sportage 2.0 Pb 2005r.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie porady.

Rekrzy

Nowy
Punktów
0
Miasto
Elbląg
Witam wszystkich i pozdrawiam...
Wave Hello GIF by Volkswagen Financial Services Polska

Znajomy44

Początkujący
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam
Zajmuję się odnową klasyków i joungtimerów. Forum znlazłem już jakiś czas temu w internecie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

AnaK6

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim. Mam taki problem z mini
Mini Coutrymen S 2013r witam od paru dni komputer zgłasza mi naraz 3 błądy : uszkodzenie DSC, uszkodzenie czujnika ciśnienia opon oraz asystent ruszania najpierw błąd sie pokazywał gdy były gorące dni bo gdy samochód stał w cieniu lub był deszcz było ok a od wczoraj włącza się bez przerwy i jeszcze jeden objaw gdy wyłączam zapłon a klucz kodowy jest w gnieździe wycieraczki same się uruchomiają (dzieją się cuda). Jeszcze nie byłem na odczytaniu błędów ale czuje że to tylko będzie wydanie kasy w błoto ponieważ to wygląda na jakiś brak masy w którymś ze złączu. I mam pytanie czy może ktoś miał taki problem i go rozwiązał gdzie można wyszukać usterki

KarlPol

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie . Amatorsko zajmuje się mechaniką oraz elektroniką samochodową.

Do góry Bottom