• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Witam wszystkich. Jestem jak te z mojego logo, choć pod Brukselą rzucają kamieniami w nie ( wiadomo kto :D:D:D ) to i tak niektóre przetrwały. Pozdrawiam wszystkich

Tom_Glass

Nowy
Punktów
0
Dzień Dobry. Witam wszystkich mecha-pasjonatów !!!
Automatyczne połączenie postów:

Dzień Dobry. Witam wszystkich mecha-pasjonatów.

Piotr326

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam. Znalazłem forum podczas prób uzyskania informacji w necie o moim problemie z Ducato 2,3 multi-jet 120 z 2010 roku. Od roku jestem właścicielem tego samochodu i przebudowuję go na campervana. Nie jestem mechanikiem samochodowym. Mam wiedzę ogólną w zakresie mechaniki samochodowej i elektryki.

kwl90fps

Nowy
Punktów
0
Miasto
Swidnica
Witam serdecznie, posiadam kilka pojazdów Iveco Daily i pewnie nie raz tu będę potrzebował pomocy ;)

KonCar

Nowy
Punktów
0
Miasto
Koszalin
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witajcie, prowadzę warsztat mechaniki pojazdowej, zajmuję się głównie naprawami silników samochodowych, pozdrawiam

Do góry Bottom