Witam !Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam serdecznieRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
jestem z wykształcenia mechanikiem lecz wypadłem z obiegu znam stare samochody ale oczekuję pomocy w przypadku nowych rozwiązań technicznych bo w zawodzie nie pracowałem od 27 lat.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!

Nazywam się Paweł. Jestem mechanikiem i mam swój warsztat. Forum znalazłem już nie pamiętam jak
Jakoś wcześniej nie było czasu się przywitać
Interesuję się wędkarstwem, akwarystyką, sprotem no i oczywiście naszą kochaną motoryzacją