• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

remik5535

Nowy
Punktów
0
Cześć nazywam się Remik :) Forum znalazłem przypadkowo jestem uczniem ale lubię bawić się w smarach :)

tatko46

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam !
Jestem mechanikiem z przypadku, tzn. jak coś się popsuje w samochodzie , próbuję sam naprawić , dlatego poszukuję książki "Sam naprawiam Ford Focus MK I" . Wasze forum znalazłem szukając w/w książki i mam nadzieję , że dzięki forum ją znajdę.
Moje miasto to Lublin.
Jeszcze raz witam wszystkich

Górek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lublin
Witajcie Jestem Pawel i będę tu często zaglądał bo mnie ciągnie do mechaniki.

Punktów
0
Miasto
lublin
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
jestem z wykształcenia mechanikiem lecz wypadłem z obiegu znam stare samochody ale oczekuję pomocy w przypadku nowych rozwiązań technicznych bo w zawodzie nie pracowałem od 27 lat.

annakam

Nowy
Punktów
0
Witam Wszystkich. Nazywam się Anna, mam 30 lat. Pracuje w banku, moje hobby to m.in. motoryzacja, ale także dobra książka, majsterkowanie. Forum znalazłam za pomocą wyszukiwarki.

czekan

Nowy
Punktów
0
Witam jestem tu nowy a więc obcy i proszę o wyrozumiałość

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
www.mechanikazabki.com.pl
Dzień dobry :) Nazywam się Paweł. Jestem mechanikiem i mam swój warsztat. Forum znalazłem już nie pamiętam jak :p Jakoś wcześniej nie było czasu się przywitać :) Interesuję się wędkarstwem, akwarystyką, sprotem no i oczywiście naszą kochaną motoryzacją :)

Do góry Bottom