• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

kanaliiaa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bromberg
Witam wszystkich.
Mechanik z wykształcenia.
Zawsze chciałem pracować w swoim zawodzie, ale jeszcze bardziej kochałem prowadzić samochody.
Teraz, po przejechaniu 1,5mil km -żałuje że od amatorskiego dłubania a prawdziwą mechaniką dzieli mnie 17letnia przepaść!! :(
Do tego co raz częściej zauważam że w większości warsztatów pracują albo ździercy albo kowale!! Dlatego wole na własną rękę pogrzebać przy swoich autach.
Niestety po za pomocą : znajomym i koledze (mechatronikowi) w jego zakładzie nie mam większego pola manewru.
Jedynie moje służbowe DUCATO 3.0 -160KM z przebiegiem 643 000km wymaga ciągłych napraw i diagnozowania kolejnej nowej awarii.
Wiem że nie nadrobię 17tu lat ( po za zawodem) ,ale z waszą pomocą poduczę się z powrotem mechaniki i diagnozy komputerowej aut.
Dobra dosyć już marudzenia. !!! :p

Iroyda

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdańsk
PCześć. Właściwię tą stronę znalazłem w momencie gdy mój MONDEO MK4 się popsuł. Brak możliwości uruchybienia po rozładowaniu akumulatora. Kontrolki się palą a przyciekawe rozruchu martwy. Moje możliwości wyczerpane. Ba,wiadomo EMERT.Oddałem autko do mechanika. Wieczorem dostałem wiadomość- auto zapala. Koszt naprawy 250 zł. Jedyny mankament to że , mechanik nie powiedział co naprawił.Pozdrawiam. Iroyda.

marcin2_

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim mam na imię Marcin zajmuje się mechaniką i diagnostyką samochodową.

dziuba01

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wieluń
Witam! Jestem Kamil, ostatni rok samochodówki, dokładnie Technik Pojazdów Samochodowych. Forum znalazłem przypadkiem szukając informacji na temat zakładania działalności gospodarczej w "swojej" branży. Doświadczenie prawie że zerowe, dorabiam sobie w weekendy w serwisie samochodów osobowych i ciężarowych.
Pozdrawiam forumowiczów :)

Buggy126p

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrów Wielkopolski
Witam :] Jestem praktykantem w 2 klasie ( mechanik pojazdów samochodowych ) , myślę że forum się przyda przy niektórych pracach :] Pozdrawiam .

Do góry Bottom