Witam mam problem z doge caliber 2008 r 2.0 benzyna w automacie. Chciałam odpalić auto dzisiaj i na desce wyskoczył mi komunikat, do tego wyszedł mi jakiś 8 bieg, którego nie ma. Proszę o pomoc co to może byćRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Bez zdiagnozowania komputerowego ( kody blędów) , nic ci nie pomożemy, może być błaha sprawa np zaśniedziała końcówka w jakimś czujniku, zwłaszcza, że jest wysoka wilgotność (krople wody) lub coś poważniejszego. Jeżeli nie ma jakiś objawów np szarpanie, dławienie, brak mocy, proponowałbym na razie nie panikować i pojeździć, może zniknie komunikat. Jak są objawy jakieś to zawieźć auto na diagnostykę komputerową.Witam mam problem z doge caliber 2008 r 2.0 benzyna w automacie. Chciałam odpalić auto dzisiaj i na desce wyskoczył mi komunikat, do tego wyszedł mi jakiś 8 bieg, którego nie ma. Proszę o pomoc co to może być
Bez zdiagnozowania komputerowego ( kody blędów) , nic ci nie pomożemy, może być błaha sprawa np zaśniedziała końcówka w jakimś czujniku, zwłaszcza, że jest wysoka wilgotność (krople wody) lub coś poważniejszego. Jeżeli nie ma jakiś objawów np szarpanie, dławienie, brak mocy, proponowałbym na razie nie panikować i pojeździć, może zniknie komunikat. Jak są objawy jakieś to zawieźć auto na diagnostykę komputerową.
To jest mądre posunięcie, pozdrawiam.Dziękuję za info jeździć nie będę jutro do serwisu wstawiam
Witam wszystkich serdecznie.Jestem tylko uzytkownikiem Boxera ale mysle ze na tym forum czegos sie dowiemRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!