Witam mam problem z doge caliber 2008 r 2.0 benzyna w automacie. Chciałam odpalić auto dzisiaj i na desce wyskoczył mi komunikat, do tego wyszedł mi jakiś 8 bieg, którego nie ma. Proszę o pomoc co to może byćRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Bez zdiagnozowania komputerowego ( kody blędów) , nic ci nie pomożemy, może być błaha sprawa np zaśniedziała końcówka w jakimś czujniku, zwłaszcza, że jest wysoka wilgotność (krople wody) lub coś poważniejszego. Jeżeli nie ma jakiś objawów np szarpanie, dławienie, brak mocy, proponowałbym na razie nie panikować i pojeździć, może zniknie komunikat. Jak są objawy jakieś to zawieźć auto na diagnostykę komputerową.Witam mam problem z doge caliber 2008 r 2.0 benzyna w automacie. Chciałam odpalić auto dzisiaj i na desce wyskoczył mi komunikat, do tego wyszedł mi jakiś 8 bieg, którego nie ma. Proszę o pomoc co to może być
Bez zdiagnozowania komputerowego ( kody blędów) , nic ci nie pomożemy, może być błaha sprawa np zaśniedziała końcówka w jakimś czujniku, zwłaszcza, że jest wysoka wilgotność (krople wody) lub coś poważniejszego. Jeżeli nie ma jakiś objawów np szarpanie, dławienie, brak mocy, proponowałbym na razie nie panikować i pojeździć, może zniknie komunikat. Jak są objawy jakieś to zawieźć auto na diagnostykę komputerową.
To jest mądre posunięcie, pozdrawiam.Dziękuję za info jeździć nie będę jutro do serwisu wstawiam