Hej pozdrawiam najpiękniejsze miasto w Polsce Szczecin.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
2144Hej pozdrawiam najpiękniejsze miasto w Polsce Szczecin.
potrzebuje kod do radia jak zdobyć pomocy prosze vivaro 2014
Automatyczne połączenie postów:
Pomoże ktoś proszę. Potrzebuje kod do mojego radia. Vivaro 2014
Witam.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam wszystkich!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
WitamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!
Witam. Mam na imię Stachu , dołączyłem do forum , ponieważ mam kilka nurtujących mnie pytań. Obecnie mieszkam w Anglii i planuje powrót na stałe do Polski. Jestem posiadaczem Kia Sportage 1.6 gdi 2017. Bardzo chciałbym ją zabrać ze sobą . Czy możecie mi doradzić , czy jest w ogóle sens ja zabierać i co powinienem zrobić po powrocie ? Nie jestem pewien co do przekładki, nie mam o tym zielonego pojęcia . Chyba mógłbym jeździć bez niej. Już jeździłem po Polsce i nie było większych problemów . Nie ma możliwości zmiany w ustawieniach licznika prędkości z mil na km/h. A to jest jedna z rzeczy, które musiałbym zmienić przy rejestracji. Tarcza jest zarówno w milach i kilometrach . Czy da się zmienić ustawienia wyświetlacza prędkościomierza z mil na km ? Dziękuję za pomocRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!