• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

kowal46

Nowy
Punktów
0
takiewaly.pl
Witam wszystkich :) Do tej pory tylko czytałem Wasze posty. Postanowiłem, że zacznę się tutaj udzielać. Mechaniką interesuję się od dawna ale w szczególności ciekawią mnie wały napędowe.
Pozdrawiam wszystkich :)

Ostatnia edycja:

Natalia_sz

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Cześć wszystkim!

D0CENT

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Łódź
Witam szanowne towarzystwo
Nie jestem mechanikiem, niedawno kupiłem blaszkę, VW LT35 i uzdatniam do użytku. Trochę rdzy jest, niedużo jak na 20 lat. Będę jeszcze zadawał różne dziwne pytania
Pozdrowionka :)
Michał

Punktów
0
Witam serdecznie wszystkich mechaników, i majsterkowiczow, pozdrawiam i życzę miłego dnia
Automatyczne połączenie postów:

Mam problem z vw lupo 1.4 16v 2000r, pali tylko na 2 i 3 cylinder, odkryłem brak zasilania wtrysków 1,i 4 cylindra, podpowie ktoś gdzie szukać przyczyny, będę bardzo wdzięczny za pomoc

Punktów
0
Siemanko!
Od niedawna zacząłem interesować się modyfikacją map silników (jak na razie EDC15 ;)
A wszystko to przez... zepsute AdBlue w nowym Golfiku (zacząłem dociekać co jest nie tak...) :happy:
Pozdrawiam wszystkich i polecam firmę która skutecznie usunęła moją usterkę

pitt82

Nowy
Punktów
0
Cześć wszystkim.

Amatorsko będę naprawiał domowe Modus'2009 1,2 oraz Proace '2019 2,0 177 kucyków.
Postaram się pomóc z czym tylko dam radę.

Pozdrawiam
Piotr

Mar62

Nowy
Punktów
0

Witam!
Witam wszystkich. Niedawno kupiłam

Witam! Nie dawno kupiłam chlaisera

Witam!

Chrysler pt cruiser. Ale niestety mam z nim problem. Dlatego znalazłam na internecie forum i szukam pomocy.​

Automatyczne połączenie postów:

Witam!

Chrysler pt cruiser. Ale niestety mam z nim problemy dlatego znalazłam na internecie forum i szukam pomocy.​

Danueld113

Nowy
Punktów
0
Miasto
Nysa
Witam wszystkich serdecznie
Jestem tu żeby wzajemnie sobie pomagać z ciężkimi przypadkami .

Antek975

Nowy
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam wszystkich
Znalazłem to forum jakiś czas temu i dzięki temu poradziłem sobie z naprawą mojego autka
Jestem młodym mechanikiem :)

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom