• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

daa_ban

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich, zwykły szary człowieczek. Forum znalezione przez google.

Adasn

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam i pozdrawiam

marek71

Nowy
Punktów
0
Miasto
Hastings uk

Witam!
Hej jestem mechanikiem domowym w uk .szukałem schematów zegarów do ibizy tak was znalazlem

JJ80

Nowy
Punktów
0
Miasto
Tczew

Witam!
Automatyczne połączenie postów:

Witam wszystkich forumowiczów

Adaś12345

Nowy
Punktów
1
Witam serdecznie wszystkich nazywam sie Adam i jestem mechanikiem amatorem z zamiłowania i pasji trochę też po szkole elektromechanikiem. Na forum trafiłem szukając informacji na temat naprawy samochodu. Pozdrawiam.

Do góry Bottom