• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

To se ja

Nowy
Punktów
0
Witam, na co dzień nie zajmuję się elektryką samochodową ale jestem mistrzem elektrykiem, kuna pogryzła mi instalacje w samochodzie a dodatkowo mam problemy z masą. Teoretycznie wiem dużo, mam narzędzia i sprzęt pomiarowy, praktycznie jestem świeżakiem a na dodatek nikt takiej roboty nie chce wykonywać więc liczę na Waszą pomoc.

kondzioMMA

Początkujący
Punktów
-2
Miasto
Szczecin
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Siema jestem wojskowym mechanikiem. Crafter II oraz Ford Ranger.
Czytałem wątek o silnikach 2.0tdi i tak trafiłem na forum. Pozdrawiam.
Witam serwis Opla Legionowo :)
O to może wycieraczkę tył Pan pomoże ogarnąć. Nikt nie potrafi
Podmieniona skrzynka bezpieczników
Sygnałowy ma przejście
Bsm nie widać uszkodzeń
Silnik ok
Kable w przelotce ok
Prąd w kostce przy silniku i masa jest
Manetka podmieniona i nic

Załączniki

• IMG20240627062234.jpg
    IMG20240627062234.jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 1
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam serdecznie. Jestem informatykiem i pracuję w szkole. Na forum trafiłem przypadkiem, szukając pomocy w rozkodowaniu radia samochodowego Sony, model C307/C214 - MP3/RDS. Bliższe dane radyjka to seria: M045751, part nr: 4M5T-18C815-BK, CDX-FS214. Bardzo proszę o pomoc. Podczas wymiany akumulatora moje radyjko się rozkodowało i nie gra. Może ktoś by mi pomógł w jego rozkodowaniu. Z góry dziękuję i jeszcze raz proszę o pomoc. Adam

wartosz

Nowy
Punktów
0
Witam forumowiczów ;)
Trafiłem tu szukając schematów elektrycznych do mustanga VI.
Zawodowo zajmuję się elektroniką.

Marcin BHP

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OPOLE
tres.com.pl
Witam wszystkich użytkowników forum.

Jestem doradcą do spraw BHP , nasza firma posiada szeroki asortyment przydatny do warsztatów samochodowych m.in. rękeawice, ubrania, pasty, kurtki, buty oraz wiele innych. Zainteresowanych proszę o kontakt, chętnie pomogę ;)

darwys

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie.
Proszę o pomoc w ustaleniu kodu uwierzytelnieni do r

Habibi

Uczestnik
Punktów
4
Witam. Nie jestem mechanikiem ale lubię coś samemu dla siebie pogrzebać.

fynooh

Nowy
Punktów
0
Witam wszystkich. Zarejestrowałem się tu, bo szukam pomocy w sprawie rozrządu w starym autku Peugeot 206 1,1, rocznik 2001. Czy są tu osoby, które znają tajniki rozrządu w tym samochodziku i mogliby mi pomóc w wyjaśnieniu pewnej kwestii?

Do góry Bottom