PanieJanku
Nowy
- Punktów
- 0
Witam wszystkich.
Siema jestem wojskowym mechanikiem. Crafter II oraz Ford Ranger.Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
O to może wycieraczkę tył Pan pomoże ogarnąć. Nikt nie potrafiWitam serwis Opla Legionowo![]()
Witam wszystkich serdecznie ROBERTRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.
Witam!
Witam serdecznie. Jestem informatykiem i pracuję w szkole. Na forum trafiłem przypadkiem, szukając pomocy w rozkodowaniu radia samochodowego Sony, model C307/C214 - MP3/RDS. Bliższe dane radyjka to seria: M045751, part nr: 4M5T-18C815-BK, CDX-FS214. Bardzo proszę o pomoc. Podczas wymiany akumulatora moje radyjko się rozkodowało i nie gra. Może ktoś by mi pomógł w jego rozkodowaniu. Z góry dziękuję i jeszcze raz proszę o pomoc. AdamRozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.
Witam!