• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

Punktów
0
Miasto
Tarnów
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam
Nie jestem pewny jak dodac nowy post. Prosze o radę.
Witam wszystkich serdecznie, wybaczcie jesli napiszę coś nie tak jestem pierwszy raz na forum.
Mam problem a może bardziej pytanie, mam od niedawna Midlumkę 210 z sześcio cylindrowym silnikiem na zwyklej pompie
z 2004 r. W momęcie kiedy go zapalam po przekręceniu kluczyka świece się nie zapalają jest przycisk świec i dopiero jak go przytrzymam to świece grzeją jak puszczę to przestają. J moje pytanie czy to tak powinno być czy na przykład po przyciśnięciu nie powinno samo trzymać jakiś czas i co za to odpowiada, przekaźnik przy silnku czy może jakiś czujnik a może jeszcze jest gdzieś jakaś czasówka. Proszę was o podpowidź lub o jakąkolwiek wskazówkę. Dzięki z góry.

PlesSaK

Nowy
Punktów
1
Miasto
Pszczyna
Dzień dobry wszystkim.
Jestem tu na tym forum nowy, a moim hobby jest mechanika i majsterkowanie.
Aktualnie buduję z busa kampera i co rusz pojawia mi się jakaś niewiadoma.
Najczęściej pytanie: czy nie da się tego zrobić lepiej? Zrobić taniej i równie dobrze?
Pozdrawiam; Krzysztof

PiterM

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kłodzko
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam Grupowiczów Serdecznie
Witam Serdecznie. Ktoś pomoże w odzyskaniu kodu do radia MFD2 ??

fraterr

Nowy
Punktów
0
Witam. Często bywam na tym forum ale tylko czytam, bo można się tu dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy. W końcu postanowiłem się zarejestrować

Do góry Bottom