• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Witam - wątek zbiorczy powitań na forum

wbService

Początkujący
Punktów
4
Cześć wszystkim! Chętnię będę dzielił się doświadczeniem które zbierałem przez 15 lat :D

Punktów
0
Miasto
Kraków
Witam. Bardzo się cieszę, że jest nadzieja na pomoc przy remoncie mojego autka.
ProblemÓw mam wiele, ale po kolei.
1. Na tym etapie, chciałbym poprosić o informacje w sprawie szkrzyni biegów i dyfra do Lt 28 z 1984 roku diesel.
Moj kamperek opuścił fabrykę, jako dwuosobowy samochód dostwczy. Potem zrobiono z niego kamperka, zrobila to chyba firma Westfalia. L - 28 teki miały montowane różne skrzynie i różne dyfry. Chciałbym, aby mi szybicej jechał.
Mam drugą skrzynię w zapasie od karetki, czy wystarczy po prostu to zamienić? Czy to były szybsze skrznie? czy były, czy są szybsze dyfry?
To stare auto i pewnie jest niewiele osób, które mogą coś wiedzieć na ten temat. Jeśli ktoś może m i pomóc, to bardzo proszę...

riko92

Nowy
Punktów
0
Rozpoczynam wątek w którym witamy się z innymi użytkownikami forum, taki spam-temat.

Przywitaj się, napisz jak znalazłeś nasze forum oraz po krótce czym się zajmujesz.

Witam!
Witam wszystkich. Trafiłem na to forum szukając ustawień rozrządu Renault master 2,3. Zajmuje się mechaniką hobbystycnie.

jlfox75

Nowy
Punktów
0
Miasto
Zamość
Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników. Częst korzystałem z wiedzy forumowiczów i postanowiłem dołączyć ponieważ lubię wiedzieć co w aucie "piszczy" i sam rozwiązywać ewentualne problemy.

Do góry Bottom