Prawie osiem klas skończyłem.
Do Konina nie jeżdżę, bo tam za duży ruch i się boję.
Ostatnio kupiłem w Lidlu super zestaw kluczy i naprawiam sobie czasami mojego trabanta.
Faktycznie masz rację. Głupot ci napisałem. Przepraszam. Chłopacy też napisali głupoty.
Więc nasuwa się pytanie, dlaczego taki omnibus jak ty, zadaje pytania na forum nieukow i ludzi którzy nie mają pojęcia o temacie?
Ten twój Fiat, to naprawdę skomplikowane auto. Nawet nie możesz stwierdzić jaki dokładnie ma silnik.
Dlatego wypowiem się jeśli mogę, za kolegów i napisze, że nikt z tego forum nie ma na tyle wiedzy, żeby zdiagnozować ten pojazd 24 wieku.
Zadzwoń do NASA.
Moze nie pisz za kolegow, tylko pisz za siebie.
Taki madry jestes, a przelepiles sie do tego plaka jak niewidomy do laski.
Masz mnie za idiote ktory nie potrafi zdiagnozowac czy problem jest mechaniczny czy niemechaniczny ?
A moze masz w pracy idiotow dookola siebie i przeszlo na ciebie ?
rozumiem ze wszyscy w Turku nowymi furami jezdza, no nie tylko w Turku a le w calej Polsce wszystkie to nowe sztuki, sam widzialem na autobanie do Wroclawia rok temu

A kto nie ma nowej fury to musi miec za malego czlonka, bo w kraju ten kto slaba fure to musi byc impotentem. Tyle nienawisci na drogach jak jezdzilem moja '93 fura, po prostu maja Cie za nic, za zawalidroge. Moze nie jestem Omnibus, ale moze wiem troche wiecej niz ty. To jak panie Turek nie masz nic konkretnego do powiedzenia, tylko jakies zlosliwostki ( skad ja tznam ? aha z portali w PL ) to idz pan do tych swoich nowych fur i rob je bez radzenia mi i bycia zlosliwym. 70 lat temu to bys wozy drabiniaste raczej naprawial w Turku, a nie auta.
Ja nie wiem jaki ma silnik ? wez skoncz z tym jaraniem chlopie, bo na mozg szkodzi. Zadzwon do psychiatry