• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

M4K Garage - mechanika widziana okiem youtubera

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
szyne powiadasz-ale ja nie mam tyle sily :( lepiej kilometr drutu zamówic ;)

Vagers

SuperMechanior
Punktów
370
Kilometr to sto ton. Bo metr kartofli to 100 kilo to kilometr to 100 ton

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
https://www.wykop.pl/link/4858829/auto-oddane-do-zaprzyjaznionego-mechanika/ kolejne "arcydzieło". niestety z przewijaniem dotrwałem tylko do 2 minuty.

Cytuje.. "kupię drugi silnik żeby zobaczyć jak tego złozyc" ? ...poprostu geniusz ;)
.... a pozatym i takie auta po kimś nie raz się robiło ale nie kreciłem z tego tytułu filmów.. a ten znowu pokazuje że bardzo się zdenerwowł tyle że za film bierze kasę i od kolegi za złożenie też weźmie..
Typowy celebryta. :) mało wie dużo gada

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jakieś epc chevrolet + serwisówka i leci z koksem.

To tylko silnik. A i tak nie znamy prawdziwej historii, może już takiego grata kupił ... i teraz serialu ciąg dalszy :D

Btw. on tego nie poskłada, od tego ma już ludzi ... więc spokojnie będzie to jeździło.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Btw. on tego nie poskłada, od tego ma już ludzi ... więc spokojnie będzie to jeździło.
Z ust mi to wyjąłeś :D
Prawda jest taka, że on jak i zresztą większość właścicieli warsztatów nie zna się i nie musi się znać- po prostu zatrudnia ludzi co się znają:D

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
jak on taki tani, dobry, uczciwy i wogóle cud natury to dlaczego ocena w Google map 4,6 ? ... ja mam 5 :)

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
jak on taki tani, dobry, uczciwy i wogóle cud natury to dlaczego ocena w Google map 3,5 ?
Z polskiej zawiści...:meh:że komuś się udało, a innemu nie, to będą pisać głupoty...:rolleyes::D
Sława ma swoją cenę...:meh:
Zresztą wystarczy poczytać ten wątek... tu też piszą, a raczej nie korzystali z jego usług:D
Uprzedzając- ja też nie korzystałem i go nie bronię...:D

szachu41

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
728
Miasto
Ząbki
www.mechanikazabki.com.pl
Ocena w google maps nie odzwierciedla stanu faktycznego. Były już kolega któremu powierzyłem auto, jako specjaliście od Hondy trzymał auto ponad pół roku, usterki oczwiście nie usunął bo nie potrafił a samochód odebrałem z rozwalonym doszczętnie aku (był nowy jak mu go dawałem). Ocenę ma 5.0.
Ja np dostałem jedna gwiazdkę od kogoś, kogo ni cholery nie kojarzę, kogoś kto nigdy nie był w moim warsztacie...
Nasz admin ma średnią 4.4 a widać że chłopak ma większe pojęcie niż łysy pan z dredami

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
w google maps nie odzwierciedla stanu faktycznego. Były już kolega któremu powierzyłem auto, jako specjaliście od Hondy trzymał auto ponad pół roku, usterki oczwiście nie usunął bo nie potraf
Ocena w google maps nie odzwierciedla stanu faktycznego. Były już kolega któremu powierzyłem auto, jako specjaliście od Hondy trzymał auto ponad pół roku, usterki oczwiście nie usunął bo nie potrafił a samochód odebrałem z rozwalonym doszczętnie aku (był nowy jak mu go dawałem). Ocenę ma 5.0.
Ja np dostałem jedna gwiazdkę od kogoś, kogo ni cholery nie kojarzę, kogoś kto nigdy nie był w moim warsztacie...
Nasz admin ma średnią 4.4 a widać że chłopak ma większe pojęcie niż łysy pan z dredami

pozwolilem sobie zażartować ..następnym razem dopiszę że żart :) i oczywiście zgadzam się ze nie odzwierciadla

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
https://pl-pl.facebook.com/m4kwarsztat/ - Tu jest oferta pracy- jak by ktoś chciał spróbować i potem opisać realnie jak to tam jest u ,,łysego,,:D Moim zdaniem warunki ok.:D
W gratisie w takiej pracy jest to, że będzie się narażonym na hejt...:p:D
Swoją drogą ciekawe jak mechanicy ,,łysego,, się czują czytając różne opiniotwórcze wypociny na temat mk4garage, a co za tym idzie i swój...:D

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
https://pl-pl.facebook.com/m4kwarsztat/ - Tu jest oferta pracy- jak by ktoś chciał spróbować i potem opisać realnie jak to tam jest u ,,łysego,,:D Moim zdaniem warunki ok.:D
W gratisie w takiej pracy jest to, że będzie się narażonym na hejt...:p:D
Swoją drogą ciekawe jak mechanicy ,,łysego,, się czują czytając różne opiniotwórcze wypociny na temat mk4garage, a co za tym idzie i swój...:D

to startuj do niego ..napiszesz jak tam było i zapewne po tym doświadczeniu podtrzymasz narracje łysego że reszta warsztatow to oszusci i złodzieje ;)
oby tylko łysy nie zrobił filmu o Tobie ;)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
to startuj do niego ..napiszesz jak tam było i zapewne po tym doświadczeniu podtrzymasz narracje łysego że reszta warsztatow to oszusci i złodzieje ;)
oby tylko łysy nie zrobił filmu o Tobie ;)
Gdybym nie miał pracy i mieszkał gdzieś w jego okolicy to na pewno bym skorzystał:D
Między innymi z kilku powodów- ogólnie dosyć rzadko spotykanych w innych warsztatach- są to np:
- komfort pracy- nie będę opisywał, bo to widać na jego filmach (czysty warsztat, pewnie socjale też są takie)
- dostępność narzędzi- tak jak wyżej - to też widać na filmach
- normalne godziny pracy- tj. 8h (zasadniczo nie spotykana w polskich standardach ,,januszy,, biznesu) - za dobrą stawkę- nawet ta podana na okresie próbnym, podzielona przez godziny w miesiącu jest ok- dalej już pewnie do dogadania, ale to wiadomo zależy od tego co się umie
- o ubraniach roboczych też nie będę pisać- widać
i myślę, że znalazło by się jeszcze sporo innych zalet:D

Do góry Bottom