toomii76
toomi
Jak masz cierpliwość, to mocno rozciągnij szynę tramwajowachyba bede w hucie kupował bo bedzie taniej
na jakiś czas powinno wystarczyć 
Jak masz cierpliwość, to mocno rozciągnij szynę tramwajowachyba bede w hucie kupował bo bedzie taniej
na jakiś czas powinno wystarczyć 
https://www.wykop.pl/link/4858829/auto-oddane-do-zaprzyjaznionego-mechanika/ kolejne "arcydzieło". niestety z przewijaniem dotrwałem tylko do 2 minuty.

mało wie dużo gadaZarobiony byłCiekawe dlaczego kolega do niego auta nie oddał, tylko zaprowadził do konkurencji na robotę.
..filmy krecił

Z ust mi to wyjąłeśBtw. on tego nie poskłada, od tego ma już ludzi ... więc spokojnie będzie to jeździło.

Z polskiej zawiści...jak on taki tani, dobry, uczciwy i wogóle cud natury to dlaczego ocena w Google map 3,5 ?

w google maps nie odzwierciedla stanu faktycznego. Były już kolega któremu powierzyłem auto, jako specjaliście od Hondy trzymał auto ponad pół roku, usterki oczwiście nie usunął bo nie potraf
Ocena w google maps nie odzwierciedla stanu faktycznego. Były już kolega któremu powierzyłem auto, jako specjaliście od Hondy trzymał auto ponad pół roku, usterki oczwiście nie usunął bo nie potrafił a samochód odebrałem z rozwalonym doszczętnie aku (był nowy jak mu go dawałem). Ocenę ma 5.0.
Ja np dostałem jedna gwiazdkę od kogoś, kogo ni cholery nie kojarzę, kogoś kto nigdy nie był w moim warsztacie...
Nasz admin ma średnią 4.4 a widać że chłopak ma większe pojęcie niż łysy pan z dredami
i oczywiście zgadzam się ze nie odzwierciadla
Moim zdaniem warunki ok.

chcesz pozostać suchy, nie wchodź do wody.Swoją drogą ciekawe jak mechanicy ,,łysego,, się czują czytając różne opiniotwórcze wypociny na temat mk4garage, a co za tym idzie i swój...![]()
https://pl-pl.facebook.com/m4kwarsztat/ - Tu jest oferta pracy- jak by ktoś chciał spróbować i potem opisać realnie jak to tam jest u ,,łysego,,Moim zdaniem warunki ok.
W gratisie w takiej pracy jest to, że będzie się narażonym na hejt...
Swoją drogą ciekawe jak mechanicy ,,łysego,, się czują czytając różne opiniotwórcze wypociny na temat mk4garage, a co za tym idzie i swój...![]()

Czy oni wszyscy powariowali, Fronczewskiego chcą ze mnie zrobićoby tylko łysy nie zrobił filmu o Tobie![]()

Gdybym nie miał pracy i mieszkał gdzieś w jego okolicy to na pewno bym skorzystałto startuj do niego ..napiszesz jak tam było i zapewne po tym doświadczeniu podtrzymasz narracje łysego że reszta warsztatow to oszusci i złodzieje
oby tylko łysy nie zrobił filmu o Tobie![]()